Hava Durumu

Yardım bahanesiyle gasp

Mersin'de bir kadın kendisini eve bırakma vaadiyle otomobile bindiren 2 kişi tarafından feci şekilde dövüldükten sonra gasp edildiğini ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2012 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2012 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yardım bahanesiyle gasp

Olay, 1 çocuk annesi Emine Erkal'ın (36) tedavi amacıyla Mersin Devlet Hastanesi'ne gelmesiyle ortaya çıktı. Yediği dayak nedeniyle yakınlarının yardımıyla hastaneye gelen genç kadın, acil servisteki ilk tedavisinin ardından hastane polisine verdiği ifadede, otomobiline bindiği 2 kişi tarafından kaçırılarak önce feci şekilde dövüldüğünü ardından gasp edildiğini ileri sürdü. Önceki gece GMK Bulvarı Mezitli girişinde eve gitmek üzere minibüs beklediğini anlatan Emine Erkal, bu sırada yanına yaklaşan bir araçtaki 2 kişinin, geç olduğunu, kendisini eve bırakabileceklerini söylediklerini belirtti. Bunun üzerine tanımadığı bu 2 kişinin otomobiline bindiğini kaydeden Erkal, "Beni Davultepe üzerinden otobana çıkardılar. Evimin bu tarafta olmadığını söyleyince 'merak etme seni evine bırakacağız' dediler. Sonra otobanda durup beni sürükleyerek çalılıkların arasına götürdüler. Sürüklenmeden dolayı dizlerim parçalandı. Burada beni feci şekilde dövdüler. Sonra da 200 lira param ile cep telefonumu aldılar. Sabaha karşı da evimin önüne bırakıp kaçtılar" dedi.
Kendisini bu hale getirenleri tanımadığını söyleyen Erkal, şahıslar hakkında şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi. Polis, şikayet üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.