Hava Durumu

Yarın bu illerde okullar tatil

Kar yağışının etkisini gösterdiği bazı bölgelerde okullar 21 Ocak Perşembe günü tatil edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yarın bu illerde okullar tatil
İşte okulların tatil edildiği şehir ve ilçeler:

İzmir'in Kınık ve Bergama ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İzmir'in bazı ilçelerinde, öğleden sonra başlayan yoğun kar yağışı etkili oldu. Bergama ve Kınık ilçelerinde kar nedeniyle bazı yollar kapandı. Ekipler, yolların açılması için yoğun çaba sarf ederken, bu ilçelerde de eğitimi bir gün ara verildi. Bergama ve Kınık Kaymakamlığı, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla 21 Ocak 2016 Perşembe günü okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.

Eskişehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı dolayısıyla bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek için il genelinde anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitime 21 Ocak Perşembe ara verildiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

BALIKESİR

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yarın Altıeylül ve Karesi ilçesindeki tüm okullar ile Balya, Savaştepe ve Dursunbey'de eğitime 1 gün ara verildi. Ayrıca Gömeç ilçesine Hacıoğlu, Kumgedik, Kuyualan, Keremköy, Kubaşlar, Dursunlu, Ulubeyler ve Hacıhüseyin mahallelerinden gelen taşımalı öğrenciler için de eğitime 1 gün ara verildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı sistemle ilçeye gelen öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi. 

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde gün boyunca etkili olan kar yağışı, akşamda etkisini sürdürdü. Kar yağışının yarında devam etmesi beklendiğinden, taşımalı sistemle ilçeye gelen öğrenciler için 21 Ocak günü eğitime 1 gün ara verildi. Diğer öğrenciler için eğitim normal şekilde devam edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.