Hava Durumu

Yasin Hayal bunalıma girdi

Hrant Dink'in öldürülmesi olayında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Yasin Hayal, bir yıldır parası ve ziyaretçisi gelmediği için cezaevinde bunalıma girdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2012 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasin Hayal bunalıma girdi
Cezaevinde zor günler geçiren Hayal son olarak da koğuşunu ateşe verdiği için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink davasında 'tasarlayarak öldürmeye azmettirmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan cinayettin azmettiricisi Yasin Hayal hükümlü/tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde zor günler geçiriyor.

Cezaevine bir yıldır parası ve ziyaretçi gelmeyen Hayal'in bu yüzden psikolojisinin bozulduğu ortaya çıktı. Cezaevinde maddi sıkıntılar çeken Hayal'in parasızlıktan dolayı kantinden alış veriş yapamadığı ve giyecek alamadığı kaydedildi.

Psikolojik sorunları olan Hayal'in daha 6 ay önce yatağını yakarak koğuşunu ateşe verdiği ortaya çıkmıştı. Koğuşunun camlarını kıran ve eşyalara zarar veren Hayal, geçtiğimiz günlerde 'Kamu Malına Zarar Vermek' suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Hayal'in cezaevi personeline ve jandarmalara karşı sürekli agresif tavırlar sergilediği öğrenildi. Tedbir amaçlı koğuşunda tek başına kalan Hayal'in cezaevi infaz koruma memurları tarafından sürekli gözetim altında tutulduğu kaydedildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.