Hava Durumu

Yaşlı kadın kaldırım işgali yüzünden ölüyordu!

İstanbul Eyüp'te saksılarla, buzdolaplarıyla kapatılan kaldırımı kullanamadığı için yola inerek yürüyen kadına, kız lisesinin bulunduğu cadddede gösteri sürüşleriyle ünlenen motosikletli gençlerden biri çarptı. 67 yaşındaki kadının dişleri kırıldı, vücudunda kırıklar oluştu ; şimdi evinde acılar içinde yaralarının iyileşmesini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı kadın kaldırım işgali yüzünden ölüyordu!

Eyüp'te otomobillerin park etmemesi ya da işyerlerinin önünü açık tutmak için esnafın saksı ve çeşitli cisimlerle kapatılan kaldırımı kullanamayan, bu yüzden yola çıkarak yürüyen kadına motosikletli bir genç çarptı.

DİŞLERİ KIRILDI. VÜCUDUNDA KIRIKLAR OLUŞTU. ESNAF YARDIMINA KOŞTU

Çevredekiler ve esnaf çarpmanın etkisiyle dişleri kırılan vücudunda kırıklar oluşan Mukaddes Kapot'un (67) yardımına koştu. Bir süre yerde hareketsiz kalan kadın daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevredekiler, üzerinde bir kız lisesinin bulunduğu caddede motorlarıyla akrobatik sürüş yapan gençlerle sıkça karşılaşıldığını, bu kazaya da motosikletini gösteri amaçlı kullanan sürücü gencin neden olduğunu ileri sürdü.

ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde kaldırım uygun olmadığı için yolda yürümek zorunda kalan kadına kask da kullanmayan motosikletlinin çarma anı görülüyor.

"KALDIRIMDA BUZDOLABI SAKSI VAR. KIZ LİSESİ VAR. HAVA ATMAK İÇİN GELEN GENÇLER"

Kazayı kırıklarla atlatan Mukaddes Kapot'ın oğlu Davut Kapot "Kaza belli burada bir Kız Meslek Lisesi var hava atmak için gelen çocuklar bunlar, kaldırımların durumunu görüyorsunuz kaldırımda buzdolabı var. Saksıda çiçekler var. Burası gidiş geliş bir yol. Eyüp'ün en işlek caddelerinden biri burası. Burada kazalar kaçınılmaz. Kadın evde perişan şu anda. Kasksız motosikletliler devamlı buradalar. Burası tek yön mü olur, trafiğe mi kapanır gereken yapılması lazım" diye koştu.

ESNAF DA, MAHALLELİ DE ŞİKAYETÇİ

Cadde üzerinde esnaf olduğunu söyleyen bir kişi "Burası kesinlikle sadece gidiş ya da geliş yolu olmalı. Biz de burası için dilekçe verecektik. Hergün olaylar oluyor burada. Ben çocuğumu burada dışarıya çıkartamıyorum. Bütün serseriler burada cirit atıyor" dedi. Mahalle sakini bir kadın da "Ben torunumla buradan geçemiyorum kaldırım çok dar buna bir çare bulsunlar" diye konuştu. Kazanın yaşandığı Cadde de büyük saksılar içinde kaldırıma koyulmuş çiçekler ve dar kaldırımın bir kişinin bile geçemeyeceği kadar tamamen daraldığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.