Hava Durumu

Yaşlı kadının cinayeti üzerindeki sır perdesi 112 gün sonra aralandı!

İzmir Karşıyaka'da kaybolan ve valiz içinde cesedi bulunan 66 yaşındaki kadının katiline 112 gün sonra ulaşıldı. Talihsiz kadının, bankadan kredi çekme tartışması sonucu bir tanıdığı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı kadının cinayeti üzerindeki sır perdesi 112 gün sonra aralandı!

İzmir Karşıyaka'da kaybolan ve valiz içinde cesedi bulunan Melahat Mersinli'nin (66) katiline 112 gün sonra ulaşıldı. Bir tanıdığıyla bankadan kredi çekme tartışması sonucu öldürüldüğü ortaya çıkan Mersinli'nin katil zanlısı Ö.L. gözaltına alındı.

CANSIZ BEDENİ VALİZ İÇİNDE BULUNMUŞTU

Manisa'nın tanınmış esnaflarından merhum Bekir Mersinli'nin kızı Melahat Mersinli'nin cansız bedeni, 5 Haziran'da Menemen Seyrek'te valiz içinde bulunmuştu. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı talihsiz kadının telefon görüşmeleri, evinin çevresindeki güvenlik kameraları ve cesedin yakınlarındaki ayak izlerini inceleyen polis, katilin aileye yakın bir isim olduğundan şüphelenmişti.

KATİLİNE 112 GÜN SONRA ULAŞILDI

66 yaşındaki Melahat Mersinli'nin katiline 112 gün sonra ulaşıldı.

KATİL, ÖLDÜRÜLEN KADININ TANIDIĞI ÇIKTI

Yeni Asır'ın haberine göre; 30 kişinin ifadesine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri titiz çalışmalar sonucunda zanlının izine ulaştı. Öldürülen kadının bir tanıdığı olan Ö.L. adlı şüpheli savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Suçlamasını kabul etmediği ortaya çıkan Ö.L, ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.