Hava Durumu

Yastık akımına, battaniyeli cevap!

Karantinada olan kadınların başlattığı vücuda yastık bağlayarak poz verme akımına uyan şarkıcı Ebru Polat, farkını ortaya koyarak vücuduna battaniye bağlayarak kamera karşısına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yastık akımına, battaniyeli cevap!

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan ve pandemi olan ilan edilen koronavirüs salgını nedeniyle 88 binden fazla insan hayatını kaybetti. Virüsten korunmak için evlerinden çıkmayan ünlü isimler ise sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan akımda büyük bir yastığı kemerle beline bağlayan kadınlara son olarak Ebru Polat da dahil oldu.

VÜCUDUNA BATTANİYE SARIP POZ VERDİ

Dünyada etkili olan akımlardan birisi ise Quarantine Pillow Challenge oldu. Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları yastık ve kemer takarak çekildikleri fotoğraflarını paylaşmaya başladılar. Salgından dolayı evinde olan şarkıcı Ebru Polat ise yastık yerine bir vücuduna battaniye sardı. Eline dünyaca ünlü marka çantasını alarak poz veren şarkıcı "Buda benim akımım... Battaniye ile yapıyorum var mı bir diyeceğiniz" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER AKIMA UYDU

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da Instagram'da kısa sürede yayılan akıma ayıcıklı pembe yastığı ile katılmıştı. Enis Arıkan, Dila Tarkan, Eda Taşpınar ve Yeşim Erçetin gibi ünlü isimler de bu akıma uyarak yastıklarıyla poz vermişti.

"HER GÜNE BİR SEVGİLİ KOYACAĞIM" DEMİŞTİ

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı ve açıklaması olay olan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde "Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasının acısını çıkarmış olacağım"diyerek espri yapmıştı. Şarkıcının bu sözleri ise günlerce konuşulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.