Hava Durumu

Yatak görüntüleri ortaya çıkmıştı! O kadın konuştu

Rekortmen atlet Usain Bolt ile geçirdiği bir gecenin ardından tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplayan Jady Duarte'nin o anları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yatak görüntüleri ortaya çıkmıştı! O kadın konuştu
Rio'da Olimpiyat şampiyonluğu ile birlikte 30'uncu yaşını kutlayan Bolt ile bir kulüpte tanışan Duarte, yatakta çektiği pozlarını Whatsapp'tan arkadaşlarına gönderince tüm dünyanın gözleri ona çevrilmişti.

20 yaşındaki Duarte, Usain Bolt ile Olimpiyat köyünde geçirdiği gecenin tüm ayrıntılarını anlattı. 

Jady Duarte, gece kulübünde tanıştıktan sonra Bolt ile birlikte Olimpiyat köyüne gittiklerini ve o geceyi tek kişilik bir yatakta geçirdiklerini söyledi.

O sırada Usain Bolt'un Rihanna'nın Work adlı şarkısını dinlemeyi tercih ettiği de genç kadının anlattıkları arasında. Duarte, şampiyon atletin güçlü kasları ve bu şarkı eşliğinde yaptığı çıplak dansla kendisini baştan çıkarmaya çalıştığını da sözlerine ekledi. 

Jady Duarte, Bolt'un kendisini lüks bir otel yerine olimpiyat köyüne götürmesine şaşırdığını da anlattı. Genç kadın "Ama buna çok da dikkat etmedim. Çünkü yol boyunca sürekli öpüştük" dedi.

İşsiz olan genç kadın, Bolt ile geçirdiği gecenin ardından kendisine taksiye binmesi için verilen 100 dolarla birlikte olimpiyat köyünden ayrıldığını da söyledi. 

Hiç İngilizce bilmeyen Jady Duarte, Usain Bolt ile Google'ın çeviri uygulaması aracılığıyla anlaştıklarını da söyledi.

İki çocuk annesi olan Duarte'nin acıklı bir hayat öyküsü de var. Anne ve babası tarafından bir bebekken terk edilen Duarte'yi büyük teyzesi büyüttü.

Bu arada Jady Duarte'nin kadının bir dönem Rio'nun en korkunç uyuşturucu tacirlerinden biri olan Douglas Donato Pereira ile ilişkisi olduğu da ileri sürülenler arasında. Diná Terror lakabıyla tanınan Pereira, geçtiğimiz mart ayında öldürüldü.

Olayın basına yansımasının ardından tüm gözler Usain Bolt'un bir süredir birlikte olduğu ileri sürülen Kasi Bennett'e çevrildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.