Hava Durumu

Yatak odasındaki kamera her şeyi kaydetti!

İstanbul'da 15 yıllık evli Şebnem Poyrazoğlu ve Uğur Poyrazoğlu, evdeki bakıcı için güvenlik kamerası sistemi kurdu ama o kameraya hırsızlar yakalandı. Gece geç saatlerde eve giren hırsızlardan biri el feneriyle odayı kontrol ederken bir anda ev sahibiyle göz göze geldi. Şebnem Poyrazoğlu, 'Hırsız var' diye bağırıp hırsızları kapıya kadar kovaladı ama yakalayamadı. Hırsızlarla ev sahibinin arasında yaşanan o anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yatak odasındaki kamera her şeyi kaydetti!

Uğur Poyrazoğlu o gece salonda uyuyordu. Hırsızlar önce onun yanına geldi. Cep telefonunu ve saati çaldılar. Sonra diğer odalara yöneldiler. İkinci hırsız koridorda içinde para ve ziynet eşyası olan çantayı aldı. Elinde fenerle kızıyla uyuyan Şebnem Poyrazoğlu'nun yatak odasına yöneldi. El feneriyle odayı kontrol etti. Şebnem Poyrazoğlu bir an uyanınınca hırsızla göz göze geldi.

Hırsız odasına girdiği kadının uyandığını fark etmedi. Şebnem Poyrazoğlu 'Hırsız var' diye bağırıp, hırsızları kapıya kadar kovaladı. O anlarda yatağından fırlayan Uğur Poyrazoğlu da hırsızların peşinden koştu ama 3 kişi oldukları belirlenen hırsızlar çoktan kaçmıştı. Ev sahipleri ve hırsızlar arasında yaşanan kovalamaca anları evde bulunan güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, polis tarafından eşgalleri belirlenen hırsızlar her yerde aranıyor. (Show Haber)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.