Hava Durumu

'Yayılarak oturma' deyince dehşet saçtı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bindiği belediye otobüsünde kendisini, 'yayılarak oturma' şeklinde uyaran 2 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan, polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Yayılarak oturma' deyince dehşet saçtı!

Altındağ'da geçen perşembe meydana gelen olayda, hareket halindeki belediye otobüsünde A.A. ve F.A. adlı erkek yolcular koltuklardan birinde oturan Ali Osman A.'yı 'yayılarak oturmaması' yönünde uyardı. Ali Osman A. kendisini uyaran kişilere tepki gösterdi ve ardından taraflar arasında tartışma çıktı.


Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Ali Osman A. üzerindeki bıçakla iki kişiyi yaraladı. Sürücüyü de bıçakla tehdit ederek aracın kapısını açtıran Ali Osman A., araçtan inip kaçtı. Bu sırada yaralılar sürücüye, "Bizi çabuk hastaneye götür" diye bağırdı. Otobüs sürücüsü güzergâhı değiştirerek kan kaybeden A.A. ile F.A.'yı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine götürdü.

Otobüsteki kameraya yansıyan olayın ardından kaçan Ali Osman A.'nın yakalanması için cinayet büro ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Otobüs kamerası ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin eşkâlini belirledi. Ayrıca AnkaraKart'tan da sürekli seyahat ettiği güzergâh tespit edilen Ali Osman A., evinin bulunduğu mahallede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.