Hava Durumu

Yaz döneminde heyecan sona erdi

Bursaspor Yaz Futbol Okulu'nun kapanış töreninde konuşan Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler, "Sürekli devam eden okulumuzda heyecanımızı kaybetmeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2017 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaz döneminde heyecan sona erdi

Öğrenciler, yapılan son çalışmanın ardından sertifikalarına kavuştu

YAKLAŞIK 500 ÖĞRENCİ

Bursa'nın en büyük futbol okullarından olan Bursaspor Yaz Futbol Okulu'nda çalışmalar tamamlandı. 6-13 yaş arasında çeşitli gruplara ayrılan yaklaşık 500 öğrenci iki dönem olarak Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve antrenör ekibi tarafından futbol eğitimi aldı. Önceki gün tamamlanan eğitimlerin ardından Bursasaspor Yaz Futbol Okulu'nda kapanış töreni düzenlendi. Ailelerin de katıldığı törende futbol okulundan eğitim alan öğrencilere sertifikaları verildi.

YÜZLERİ GÜLÜYOR

'Heyecanımızı kaybetmiyoruz' diyen Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler, "Okullarımız sürekli olarak devam ediyor. Biz heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışıyoruz. Çocuklarımızın hepsinin yüzü gülüyor. Hepsi kış döneminde de gelmek için şimdiden hazırlar. Ailelere de çok teşekkür ediyorum. Bursa'da birçok futbol okulu var ama aileler Bursaspor'u tercih ediyorlar. Buradan mezun ettiğimiz çocukları önce Vakıfköy'e ardından Özlüce'ye hizmet etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.