Hava Durumu

Yazıcı için...

Avrupa Kupaları’na gitmeyi garantileyen Bursaspor, bu akşam sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından ilk kez sahaya çıkacak Yeşil Beyazlılar için bu maç farklı bir anlam da taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2013 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2013 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yazıcı için...

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Eskişehirspor'u ağırlıyor. 2012-13 sezonunun Atatürk Stadı'ndaki son maçına çıkacak Yeşil Beyazlıların, bu önemli sınavı saat 20.00'de başlayacak. Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından ilk kez sahaya inen Timsah, Yazıcı için kazanmak istiyor. Avrupa kupalarına gitmeyi garantileyen Bursaspor'da hedef ligi en iyi yerde bitirebilmek.

4 İSİM BELİRSİZ

Yeşil Beyazlı takımda eksik futbolcular can sıkıyor. Kasığındaki ağrıları devam eden Edu'nun yanı sıra üç futbolcunun da durumu kritik. Futbol kariyerine bu sezon sonunda son verecek olan ve son kez Atatürk Stadı'nda taraftarının önüne çıkması beklenen Ömer Erdoğan ile Scott Carson ve Serdar Aziz'in oynayıp oynayamayacakları maç saatinde belli olacak.

Eskişehir'de üç eksik

Yeşil Beyazlı takımın rakibi Eskişehirspor'da ise üç eksik var. Kart cezalıları Ruud Boffin ile Erkan Zengin Bursaspor'a karşı forma giyemeyecekken son idmanda adalesinde yırtık meydana gelen Akaminko’nun da Timsah’a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Geçmişte eşitlik hakim

Bursaspor, bugüne kadar Eskişehirspor ile oynadığı 62 maçta 20 galibiyet, 20 mağlubiyet, 22 beraberlik aldı. Yeşil Beyazlı ekip, rakibiyle oynadığı 62 maçta 47 gol atarken, kalesinde ise 23 gol gördü.

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Yıldırım’lı Bursaspor galibiyeti seviyor

Bursaspor'un, Eskişehirspor ile oynayacağı müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz yapacak. Yıldırım yönetiminde 21 maça çıkan Yeşil Beyazlı takım bunların 10'unda galip gelirken 4 mağlubiyet 7 beraberlik aldı.

Markaj yine gündemi belirleyecek

Bursasporlular ekran başına… AS TV'nin ekran klasiği Markaj bu akşam Bursaspor - Eskişehirspor maçının hemen ardından ekranlara gelecek. Atatürk Stadı'ndan saat 22.00'den itibaren yapılacak yayında Bursaspor - Eskişehirspor maçının tüm ayrıntıları masaya yatırılacak. Efsane Başkan İbrahim Yazıcı'nın ölümünün ardından geçen süreç ve kongre kararı öncesindeki son gelişmeler de Markaj yorumcuları tarafından değerlendirilecek. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'ın konukları, Ahmet Suphi Evke, Adem Vural ve Erkan Öncel.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.