Hava Durumu

Yazıcı'yı saygın kişiliğiyle hatırlayacağız

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın cenaze törenine gelemeyen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, taziye ziyaretini bugün gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yazıcı'yı saygın kişiliğiyle hatırlayacağız

Bugün öğle saatlerinde helikopter ile Özlüce Tesisleri’ne gelen Aysal’ı İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Koç, Hasan Saltan, Necmettin Kocaman, İsmet Demirel, Ferruh Nayman, Şentürk Turan, Nejat Çölek, Zekeriya Ünaldı ve Hukuk Baş Danışmanı Öztürk Yazıcı karşıladı. Yeşil-beyazlı yönetim, Aysal’ı merhum başkanın odasında ağırladı.

“ÜSTÜN VE SAYGIN KİŞİLİĞİ İLE HATIRLAYACAĞIZ”

Ünal Aysal, ziyarette yaptığı konuşmada, “Başkan İbrahim Yazıcı’yı maalesef çok erken ve genç yaşta kaybettik. Kendisini bugün burada saygıyla ve dostlukla anıyoruz. Halbuki Türk sporuna, Bursaspor’a uzun süre faydalı olabilecekti. Kader, yapacak bir şey kalmıyor. Bugün burada bu bir dostluk ziyareti ve taziye ziyareti. Umarım bu tür ziyaretler bir daha olmaz. Biz İbrahim Yazıcı’yı üstün ve saygın kişiliğiyle her zaman hatırlayacağız” dedi.

“TAZİYE ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İkinci Başkan Recep Bölükbaşı da, “Sayın Ünal Aysal’a ve yönetim kuruluna yapmış oldukları taziye ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Daha önce helikopterin arıza yaptığını ve cenazeye yetişemediği haberini almıştık. Fakat daha sonraki günlerde sık sık telefonla görüşerek taziyeye geleceklerini bildirmişlerdi. Kısmet bugünmüş. Buradan da başkanımızın evine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulunacaklar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Aysal’ın da dediği gibi bu tür ziyaretlerin olmamasını temenni ediyorum. Buradan tekrar Başkanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.