Hava Durumu

Yedekler ne iş yapıyor?

Kötü bir dönemden geçen Bursaspor, oyuna sonradan giren oyuncuların skora verdiği katkı açısından, ligde mücadele eden 18 takım içerisinde son sırada yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yedekler ne iş yapıyor?

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

HAYAL KIRIKLIĞI

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 11 maçtan sadece 1 kez 3 puanla ayrılan ve ortaya koyduğu futbolla hem camianın hem de taraftarının tepkisini çeken Bursaspor'da oyuna sonradan dahil olan oyuncular neredeyse hiçbir katkı veremiyor. Devre arasında yaptığı transferlerle yedek kulübesine görece güçlendiren Yeşil Beyazlılar'da ligde şu ana kadar oynanan 25 hafta sonunda maça kulübede başlayıp daha sonra oyuna giren oyuncular gol veya asist anlamında sadece 2 kez skora katkı koyabildi. Timsah bu alanda ligde bulunan 18 ekip içerisinde son sırada yer alıyor.

SON SIRADA KALDI

Ligde diğer takımlara bakıldığı kalan 17 ekipte mücadelelere yedek soyunan oyuncularından Bursaspor'a kıyasla daha fazla katkı yapmış du-rumda. Karşılaşmalara yedek başlayıp oyuna sonradan giren oyuncularından en çok katkı alan takımlar ise 12 kez Beşiktaş, 11 kez Medipol Başakşehir, 10 kez Trabzonspor ve 9 kez Fenerbahçe olarak göze çarpıyor. Şu an ligde 18 takım içerisinde küme düşme hattında bulunan Karabükspor, Osmanlıspor ve Konyaspor bile Bursaspor'un bu alanda üzerinde yer alıyor. Bursaspor bu anlamda da istatistiklerde tüm rakiplerinin gerisinde kalıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.