Hava Durumu

Yeğeni konuştu: "Halam Vatan Şaşmaz'dan hamile kalmak istedi"

Dilek Bayer, halası Filiz Aker'in aşk yaşadıkları dönemde Vatan Şaşmaz'dan çocuk yapmak istediğini iddia etti. Dilek Bayer mezar taşını üç ay önce yaptıran halasının bir olay yapacağını beklediğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeğeni konuştu: "Halam Vatan Şaşmaz'dan hamile kalmak istedi"

Olayın şokunu yaşayan yeğen Bayer İsmail Bayrak'a konuştu:

"O güçlü bir kadındı bir şeyleri hazmedemedi. Vatan'la ilişkisi vardı tabii, büyük aşk yaşadılar. Emel Sayın'ın yeğeniyle birlikteyken çok güzel bir ilişkisi vardı. Ya canını yaktı onun duygusal anlamda bilmiyorum. Son dönemde halamı hep arar sorardı. Gerçek ismi Fatoş Bayer'di. Bekliyordum böyle birşey yapacağını ama bu şekilde beklemiyordum. Silahlı ruhsatlıydı. Halam planlı bir kadındı her şeyin organizasyonunu önceden yapardı. Halam zaten Vatan'dan çocuk yapmak istiyordu ama hamile kalamamıştı. Doktoru hamile kalamayacağını söylemiş. Güzel bir ilişki yaşadılar, halam bunu hazmedemedi. Çok politik bir kadındır kimseyle arasını bozmaz. Geldi bence 'Aaaa hadi canım benim görüşürüz' dedi Vatan arkasını döndü o da arkasından sıktı. Demiştir 'Sen beni sırtından vurdun ben de seni sırtından vuracağım' Aile içinde otorite ondaydı patron oydu."

CENAZE PERŞEMBE GÜNÜ

Yeğeni Dilek Bayer halası Filiz Aker'in cenazesini dün Adli Tıp'tan alarak Tuzla Soğanlık Gasilhanesi'ne getirdi. Halasını öperek vedalaştığını belirten Dilek Bayer cenazenin perşembe günü toprağa verileceğeni sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.