Hava Durumu

Yeliz Yeşilmen: İlk metro deneyimi

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, ilk kez metroya bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Çok korkuyorum. Yeraltı kapalı ve hızlı, elim ayağım titriyor" diyen Yeşilmen, sosyal medyada hem ilginç yorumlara maruz kaldı, hem de alay konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeliz Yeşilmen: İlk metro deneyimi

İlk kez metroya bindiği anları Instagram hesabının hikayeler bölümünden takipçileriyle paylaşan Yeliz Yeşilmen, sosyal medyada alay konusu oldu. Yeşilmen paylaşımında, "Çok korkuyorum. Yeraltı kapalı ve hızlı, elim ayağım titriyor" deyince sosyal medyada hem ilginç yorumlara maruz kaldı, hem de alay konusu oldu.

"ÇOK KORKUYORUM, ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

Adanalı iş insanı Ali Uğur Aktaş'la evliliğinden dolayı İstanbul'daki hayatından vazgeçen Yeliz Yeşilmen, önceki gün yeni şarkısı için İstanbul'a geldi. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Yeşilmen'in metrodaki paylaşımı ise hem tepki topladı hem alay konusu oldu.

Instagram'ın hikayeler kısmından bindiği metronun içinden videosunu paylaşan Yeliz Yeşilmen, ilk kez metroya bindiğini belirtti. Yeşilmen, "Çok korkuyorum. Yeraltı kapalı ve hızlı, elim ayağım titriyor" deyince ise ilginç yorumlara maruz kaldı.

"GÖREN DE SAFARİYE GİTTİ FALAN SANACAK"

Yeliz Yeşilmen'in kısa sürede gündem olan paylaşımı, "Gören de balta girmemiş ormanlara, safariye falan gitti sanacak. Alt tarafı metroya bindin ne bu hareketler?" şeklinde yorumlar yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.