Hava Durumu

Yeni bir iPhone geliyor!

Apple'ın yeni ortaya çıkan patentleri, geleceğin iPhone'ları hakkında ipuçları vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni bir iPhone geliyor!
Teknoloji firmalarının değerli olduğunu düşündükleri fikirlerin patentlerini almaları, gelecek planlarını ele verebiliyor. AppleInsider'ın yeni keşfettiği patentler, gelecekteki iPhone'lardan neler bekleyebileceğimizi şimdiden söylüyor.

SU GEÇİRMEZ IPHONE GELİYOR

Patentlerden ilki, korunaklı, dışarıda kullanılmaya yönelik sağlam bir iPhone'un ipucunu veriyor olabilir. Apple, bir sonraki iPhone'u tamamen su geçirmez hale getirmeyi planlıyor da olabilir.

HOPARLÖR BÖLÜMÜNÜN ÜZERİNDE OLACAK

Patent, hoparlör bölümünün üzerinde yer alacak örgülü bir maddeden bahsediyor. Bu maddenin amacının suyu uzak tutmak ve basıncı azaltmak olduğu anlaşılıyor.

SESİNİZİ DAHA İSABETLİ ALGILAYACAK

Kafatasınız üzerinden titreşimleri algılayan EarPod ise bu şekilde etraftaki sesleri daha iyi biçimde iptal etmeyi amaçlıyor.
Böylece müzikleri veya karşınızdaki kişiyi daha iyi duymanız mümkün hale geliyor. Bu teknoloji, kalabalık ortamlarda iPhone'un sesinizi daha isabetli algılaması anlamına da gelebilir.

Her patent başvurusunda olduğu gibi, bu patentlerin de gerçeğe dönüşme garantisi yok. Yine de Apple'ın hangi alanlar üzerinde kafa yorduğunu görme şansını bulmuş olmak güzel. Kaynak:Chip
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.