Hava Durumu

Yeni Emlak Sektörüne Gayrimenkul Rehberi Işık Tutuyor

Yeni emlak sektörü beraberinde yeni gayrimenkul terimlerini de hayatımıza soktu. Gayrimenkul rehberi binlerce terime tanım getirmekle kalmıyor aynı zamanda birçok konuda da tüketicilere yol haritası görevi görüyor...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Emlak Sektörüne Gayrimenkul Rehberi Işık Tutuyor
Gayrimenkul sektörü tarihinin en büyük değişim ve dönüşümü yaşıyor.  Bunda kuşkusuz kentsel dönüşümün katkısı çok büyük.   6,5 milyon konutun 20 yılda yenileneceği Türkiye'de özellikle 1999 Marmara depreminden sonra gayrimenkul sektörünün kuralları adeta yeniden yazıldı. 

Bu sürece paralel olarak yeniemlak terimleri de hayatımıza girmeye başladı. 

Maketten satış, kat karşılığı inşaat,  kentsel dönüşüm, ada, parsel, imar planı, riskli yapı, rezerv alanı, kentsel dönüşümde kira yardımı, markalı konut projeleri,  rezidans, loft ve penthouse daire, ön satış, ön talep toplama... 

Yeni ev satın almaya karar verdiniz ya da kentsel dönüşümde eviniz varsa bu ve bunlar gibi binlerce terimle karşılaşmanız kaçınılmaz.

Yeniemlak gayrimenkul rehberi bu noktada konut yatırımcısına ışık tutuyor. Gayrimenkul rehberinde gayrimenkulüyüm sektörüne ilişkin A'dan Z'ye aradığınız hemen her r terimin tanımını detayları ile bulabilirsiniz. 

Gayrimenkul rehberini klasik sözlük gibi düşünmek de çok yanlış olur. Çünkü gayrimenkul rehberi tüketicileri sadece kavramlar konusunda bilgilendirmekle kalmıyor aynı zamanda birçok konuda yol gösteriyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.