Hava Durumu

Yeni gözde Aziz Behich

Bursaspor, Melbourne Heart FC takımında forma giyen savunma oyuncusu için görüşmelere başladı. Geçen sezon ocak ayının en iyi futbolcusu seçilen başarılı kramponun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti pasaportu bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2013 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2013 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni gözde Aziz Behich

Emrah GÜLER

 

Sol bek arayışlarını sürdüren Bursaspor, Avustralya’nın Melbourne Heart FC takımında oynayan Aziz Behich’i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. 17. haftası geride kalan A-League’de 14 maça çıkan ve 2 asist yapan 22 yaşındaki oyuncu hem Avustralya hem de önceki yıllarda Türkiye’de forma giyen Colin Kazım Richards gibi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti pasaportu taşıyor.

 

5 KEZ MİLLİ OLDU
Aziz Behich, Avustralya milli takımının teknik direktörü Holger Osiek’in de son zamanlarda gözdesi haline geldi. 14 Kasım 2012’de Güney Kore maçında ilk kez milli takım formasını giyen genç sol bek, ardından sırasıyla Chinese Taipei, Guam, Kuzey Kore ve Hong Kong ile oynanan maçlara çıktı. Aziz, Avustralya’nın 8-0 kazandığı Chinese Taipei maçında ise 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

 

Değeri 400 bin Euro

Sol bekte oynamasına karşın hücuma katkısıyla dikkat çeken Aziz Behich, hızı, ortaları, top sürüşü ve taç atışlarıyla dikkat çekiyor. Melbourne Heart FC takımında yıllık 50 bin TL civarında ücretle oynayan Behich’in piyasa değeri ise transfermarkt’ın verilerine göre 400 bin Euro civarında olarak gösteriliyor.

 

16 numarayı giyiyor

Aziz Behich, Melbourne’de 16 numaralı formayı giyiyor. Oyuncu herhangi bir menajerlik şirketine bağlı çalışmıyor. Futbolcunun transfer görüşmelerini ailesi yapıyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.