Hava Durumu

Yeni gözde Sanchez

Genç oyuncuyu Sunderland’e satan Bursaspor, bu oyuncunun alternatifini yine Fransa’dan buldu. Valenciennes forması giyen Carlos Alberto Sanchez Moreno Timsah’ta gündeme gelen son isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2013 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2013 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni gözde Sanchez

Bursaspor, Alfred N’Diaye’yi Sunderland’e satmasının ardından defansif orta saha arayışına başladı. Yeşil Beyazlılar’da Fransa’nın Valenciennes forması giyen Carlos Alberto Sanchez Moreno gündeme geldi. Bursasporlu kurmayların, Fransız yetkililerle görüşüp fiyat araştırması yapacağı öğrenildi.

VALENCIENNES’DE OYNUYOR
Transfermarkt’ın verilerine göre 3 milyon Euro değerinde olan Sanchez, Kolombiya milli takımında da forma giyiyor. 26 yaşında ve 1.82 boyundaki Sanchez Moreno, Ligue 1’de 6. sırada bulunan Valenciennes’de 14 maçta forma giydi. Başarılı oyuncu 2 gol attı, 1 asist yaptı.

2007’DEN BU YANA
Güçlü yapısı ile dikkat çeken Sanchez, bu sezon 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Futbol yaşantısına Uruguay’ın Danubio takımının altyapısında başlayan Kolombiyalı futbolcu ardından yine aynı ülkenin River Plate de Montevideo ekibinde profesyonel oldu. Sanchez, 2007 yılından bu yana Valenciennes forması giyiyor.

 

BOATENG pahalı geldi

Sezon başında Bursaspor’un listesinde bulunan Ukrayna’nın Dnipro Dnipropetrovsk takımından Ganalı futbolcu Derek Owusu Boateng, transfer döneminde tekrar gündeme geldi. Ancak Yeşil Beyazlı yöneticiler, Ukrayna ekibinin bonservis bedeli için 1 milyon 300 bin Euro istemesi üzerine bu transfere onay vermedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.