Hava Durumu

Yeni melek belli oldu!

Her modelin hayali olan; eğlenceli ve sofistike bir dünyanın kapılarını açan Victoria's Secret, 2019 yılının en son meleğinin Barbara Palvin olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni melek belli oldu!

Podyumlarda sık sık boy gösteren güzel model Barbara Palvin, Victoria's Secret'ın yeni meleği olarak kanatlarına kavuştu.

İLK MACAR MELEK OLDU

İlk kez 12 yaşında keşfedilen Macar model, ilk çıkışını 2010 yılında Prada defilesi ile Milano'da yaptı. Barbara; Chanel Haute Couture şovu için Saint-Tropez'de katıldığı seçmelerde Karl Lagerfeld'in dikkatini çekti ve sonrasında Chanel'in birçok reklam kampanyasının yüzü oldu. Global markalarla yaptığı çalışmalardan sonra Barbara ilk kez 2012 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da yürüdü. 2018 yılında ise geri dönüş yaparak herkesi tekrardan büyüledi ve 2019 yılında Victoria's Secret'ın ilk Macar meleği oldu.

ÜNLÜ FOTOĞRAFÇILARLA ÇALIŞTI

Mert & Marcus, Steven Meisel, Terry Richardson ve Cüneyt Akeroğlu gibi ünlü fotoğrafçılarla çalışan Barbara, V Magazine, Vogue, Elle, Harper's Bazaar, L'officiel, i-D ve Numero'nun da aralarında bulunduğu birçok derginin moda çekimlerinde boy gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.