Hava Durumu

Yeni Osmangazi'ye yeni caddeler

Yunuseli’de alt yapı çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından bölgedeki caddeler de genişletiliyor. Akyıldız Caddesi’nde kamulaştırması tamamlanan 5 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2012 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2012 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Osmangazi'ye yeni caddeler
Osmangazi Belediyesi, geleceğin modern şehrini kurmak ve kentin yoğun mahallelerinde vatandaşların ferahlayacağı alanlar oluşturmak amacıyla kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Osmangazi olarak gösterilen Yunuseli’de ihtiyacı karşılamayan Akyıldız Caddesi’nde encümen kararı ile kamulaştırılan 5 bina belediye yıkım ekipleri tarafından yerle bir edildi. Yıkımlarla elde edilen toplam bin 196 metrekare alanın büyük bir kısmı cadde genişlemesinde kalan bölümü ise yeşil alan olarak kullanılacak.

Yunuseli Mahallesi’nde gerçekleştirilen kamulaştırma yıkımını izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, planlı bir şehir oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, “Yunuseli yeni Osmangazi’nin kurulduğu bir bölgemiz. Kaçak yapılaşmanın olmadığı bir yer. Burada alt yapıyı geliştiriyoruz. Kamulaştırma yaparak caddeleri açıyor, sağlıklı bir kentleşme için adımlarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Akyıldız Caddesi’nde kamulaştırdığımız 5 binayı yıkıyoruz. Caddeyi genişleterek ulaşımı rahatlatıyoruz” dedi.

Başkan Dündar, ihtiyaç duyulan noktalarda kamulaştırma yıkımlarının süreceğini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.