Hava Durumu

Yeni sezon hayırlı olsun

İnegölspor önümüzdeki sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecekken, Karacabey Birlikspor TFF 3.Lig 3. Grup'ta zirve yarışı verecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni sezon hayırlı olsun

HER GRUP 18 TAKIM

2018-2019 sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de dün yapılan kura çekimi sonucunda gruplar belli oldu. Sarıyer İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken Bursa temsilcisi İnegölspor bu sezon Beyaz Grup'ta mücadele edecek. Kırmızı ve Beyaz Grup'ta da 18 takım mücadele edecek.

"HAK EDEN KAZANSIN"

Bu sezon Bursa'nın alt liglerde mücadele eden üçüncü ve son profesyonel temsilcisi olan Karacabey Birlikspor ise yapılan kura çekimine göre 2018-2019 futbol sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve yarışı verecek. Kura çekiminde tüm kulüp temsilcilerine ortak bir açıklama yapan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Düşmez, "Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Umarım sezon sonunda hak eden takımların şampiyonluk yaşadığı bir sezon olur" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.