Hava Durumu

Yeni sezonda Süper Lig'de kimler hangi takımda oynayacak?

Süper Lig 2019-2020 sezonu, 26 Temmuz'da Başakşehir'in şampiyonluğu ile son buldu. Süper Lig'de transfer sezonu 4 Ağustos itibariyle başladı. Yeni sezonda kimler hangi takıma transfer oldu, Süper Lig takımları hangi futbolcuları transfer etti?

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2020 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni sezonda Süper Lig'de kimler hangi takımda oynayacak?

Başakşehir'in şampiyon olduğu Süper Lig 2019-2020 sezonu 26 Temmuz'da sona erdi.

Süper Lig için transfer sezonu 4 Ağustos'ta başladı. 2020-2021 Süper Lig sezonu TFF'den yapılan açıklamaya göre 11 Eylül 2020 günü başlayacak ve 16 Mayıs 2021 gününde sona erecek.

Peki, yeni sezona kim hangi takımda başlayacak? İşte sezonun transfer haberleri...

Galatasaray Kulübü, 25 yaşındaki futbolcu Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Aytemiz Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

TRABZONSPOR 2 TRANSFERİ AÇIKLADI

Trabzonspor, ilk transferini gerçekleştirdi ve Norveç'in Rosenborg takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Andres Trondsen'i 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Trabzonspor 2. transferini de Real Valladoid'den Castillo'yu alarak yaptı. Açıklamada "Profesyonel futbolcu Stiven Ricardo Plaza Castillo'nun, kulübümüze satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Real Valladolid ile anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Stiven Ricardo Plaza Castillo ile 2+2 yıllık anlaşma yapılmıştır" denildi.

HASAN ALİ KALDIRIM BAŞAKŞEHİR'DE

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

SİNAN GÜMÜŞ FENERBAHÇE YOLUNDA

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş transferi imzaya kaldı. Sarı Lacivertliler, 26 yaşındaki oyuncu için kulübü ve kendisi ile her konuda anlaştı. Sinan Gümüş ile 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Bonservisi Genoa'da bulunan Sinan Gümüş, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Antalyaspor'da geçirmişti.

Gümüş, Akdeniz temsilcisi ile çıktığı 10 maçta 5 gol ve 1 asist üretti.

2014 yılında Stuttgart altyapısından Galatasaray'a transfer olan Sinan Gümüş, sarı-kırmızılı formayı 5 sezon giymiş ve 3 lig şampiyonluğu yaşamıştı.

N'SKALA BEŞİKTAŞ'TA

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Fabrice N'Skala Beşiktaş ile anlaştı.

30 yaşındaki sol bek, transfer sürecinde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut'un kendisini sarı lacivertli kulübe götürmeyi çok istediğini ancak Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi.

N'Skala siyah-beyazlı taraftara, takıma hayran kaldığını ve bu nedenle Beşiktaş'ı seçtiğini vurguladı.

GALATASARAY ESKİ FUTBOLCUSU ARDA TURAN'I TEKRAR RENKLERİNE BAĞLADI

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Arda Turan ile anlaşma sağlandığı belirtilerek "Galatasaray Kulübü olarak Arda Turan'a 'yuvana hoşgeldin' diyor sarı kırmızılı forma ile çıkacağı yeni yolculukta kendisine başarılar diliyoruz" denildi.

Galatasaray altyapısından yetişen 33 yaşındaki oyuncu, 2007-2008 yılında şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 2011-201 sezonu başında 13 milyon avro bonservis bedeliyle İspanya'nın Atletico Madrid ekibine transfer oldu. Tecrübeli oyuncu bu takımda 4 sezon forma giydi.

FENERBAHÇE CANER ERKİN'İ AÇIKLADI

Fenerbahçe, Caner Erkin'in kadrosuna kattığını duyurdu.

2010-2016 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen 31 yaşındaki milli sol bekin transferiyle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kulübümüz Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Formamızla iki şampiyonluk , iki Türkiye kupası başarıları yaşayan, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde formamızı giyen Caner Erkin'e, yuvana yeniden hoşgeldin diyor; Büyük taraftarımızın limit tanımaz desteğiyle sarı-lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz"

"FENERBAHÇE İLE ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLERİM VAR"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Novak, yeni takımında başarılı olacağına inandığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulüple üç yıllık anlaşma imzalayan Novak, fenerbahçe televizyonuna yaptığı açıklamada corona virüsten dolayı futboldan uzak kaldıkları bir dönem yaşadıklarını belirterek "o dönem çok kötüydü. Statlar boştu ancak şimdi yeniden Türkiye'de, İstanbul'da top oynayacağım için çok heyecanlı ve mutluyum" diye konuştu.

"UĞRUNA KANIMI AKITTIĞIM FORMA İÇİN GERİ DÖNÜYORUM"

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu Gökhan Gönül'ü transfer etti.

Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna kattığı Gökhan Gönül, onu Gökhan Gönül yapan takıma dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gökhan Gönül, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamda ailesinden uzun süre uzak kalmış, sonunda yuvasına geri dönen biri olarak duygularını anlatmanın zorluğunu yaşadığını belirterek " Gökhan Gönül olduğum yerde, kanımı akıttığım forma için ter dökmek, bu camiaya hak ettiği mutluluğu yaşatmak için geri döndüm" dedi.

MERT HAKAN YANDAŞ DA FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'dan ayrılan Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada "çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan'a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi.

BARIŞ SUNGUR FENERBAHÇE'YLE ANLAŞMA İMZALADI

Fenerbahçe, Bucaspor forması giyen 18 yaşındaki Barış Sungur ile beş yıllık anlaşma imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzü, gençlere yatırım yapma hedeflerimiz çerçevesinde 1928 Bucaspor'da forma giyen Barış Sungur'u bonservisiyle renklerine bağlamıştır. 18 yaşındaki futbolcuyu, 2020/21 sezonundan itibaren Fenerbahçe'mize bağlayacak anlaşma beş sezon sürecek. Futbolcumuza şimdiden kulübümüze hoşgeldin diyor ve çubuklu forma altında nice başarılar diliyoruz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.