Hava Durumu

'Yerim Destanınızı' diye yazan Yeliz Koray gözaltına alındı

15 Temmuz etkinlikleri için 'Yerim destanınızı' isimli bir yazı ele alan Kocaeli Koz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yeliz Koray, haber yapmak için gittiği Ankara'da gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Yerim Destanınızı'  diye yazan Yeliz Koray gözaltına alındı

Koray, 'Yerim Destanınızı!' başlıklı yazısı ile 15 temmuz darbe girişiminin yıldönümüne ilişkin yazı kaleme almış ve binlerce paylaşım almıştı.

Akşam saatlerinde Koray'ın evine gelen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube ekipleri Koray'ı gözaltına aldı.

GAZETEDE BÖYLE DUYURDU

Konuyla ilgili Kocaeli Koz Gazetesi'nden şu açıklama yapıldı:

"Kocaeli Koz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yeliz Koray polis ekiplerince gözaltına alındı. Akşam saatlerinde Koray'ın evine gelen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube ekipleri Koray'ı gözaltına aldı. Bilindiği gibi Yeliz Koray'ın "Yerim Destanınızı!" başlıklı yazısı nedeniyle çeşitli kesimler tarafından hedef gösterilmişti..

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yeliz Koray 41 Evler Mahallesi'nde bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Bu geceyi Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde geçirecek olan gazeteci Koray yarın sabah Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilecek.

Öte yandan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve İl Yönetim Kurulu üyesi Av. Hüseyin Acurman konunun takipçisi olduklarını belirtti. Ayrıca Av. Mehmet Nazım Gençtürk de Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gelerek süreci takip ettiğini belirtti."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.