Hava Durumu

Yeşil Beyaz Devrim

Vali Şahabettin Harput, Bursaspor Kulübü tarafından hazırlanan ve 'Yeşil Beyaz Devrim' adı verilen ansiklopedinin tanıtım toplantısında, "Bursaspor'u seviyorum diyenlerin imtihan vaktidir. Bu eserle birlikte herkesi, Bursasporumuza desteğe bekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyaz Devrim

'Yeşil Beyaz Devrim' ansiklopedisinin tanıtımı için Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte bir araya geldi. Valilik binasında düzenlenen basın toplantısında, Yeşil Beyazlı kulübün tarihini ele alan ve 5 bin TL bedel biçilen ansiklopedi için Vali Harput, "Bursa'nın tanıtımı için trilyonluk reklam yapsak bu kadar iyi tanıtamazdık. Bursaspor, şampiyonluk ile birlikte dünyanın sayılı takımları arasına girdi. Vefa görevimizi yapma adına tüm Bursa halkına tarihi bir çağrı yapıyorum. 'Yeşil Beyaz Devrim' adı verilen ve Bursaspor'un şampiyonluk öyküsünü anlatan ve içerisinde her şeyin yer aldığı Bursaspor kulübü tarafından basılan bu güzide kitaba 5 bin lira gibi bir bedel koyduk. Bursalıyım diyenlerin, Bursasporluyum diyenlerin imtihan vaktidir. Herkesin huzurunda tanıtıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu kitaba destek olalım
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Bursalı iş adamlarının bugüne kadar olduğu gibi Bursaspor'un yanında olacağına inanıyoruz. Bizler de Bursaspor'un devamlı güçlü olması ve kentimizin Bursaspor'la marka olması için çalışıyoruz. Bursaspor'un cefakar taraftarlarının, işadamlarının bu çalışmaya destek vereceğine inanıyoruz" dedi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da, bu imkanı kendilerine hazırladıkları için Recep Altepe ve Vali Şahabettin Harput'a teşekkürlerini iletti. Yazıcı, "Yüksek bütçeli takımların dörtte biri kadar bütçeye sahip olsak her sene şampiyonluğa oynarız. Bugün yeni çıkan takımların gelirleri bile Bursaspor'dan daha fazla. Şu anda kalıcı gelir kaynaklarıyla ilgili çalışmalarımız var. Gelin hep beraber 'Yeşil Beyaz Devrim' kitabına destek olalım. Ben bundan sonra da zirve takımı olacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Aykut YATIKÇI
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.