Hava Durumu

Yeşil Beyaz sevgi

Bursaspor Basketbol Takımı oyuncularından Mustafa Baki Görür, Can Özcan ve Erbil Eroğlu Atıcılar Zafer Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyaz sevgi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BÜYÜK İLGİ VARDI

Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde göz dolduran ve aldığı başarılı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldürüp sezon sonunda hedefini Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek olarak belirleyen Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı oyuncuları, Atıcılar Zafer Ortaokulu'nda öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Minik öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyona Potanım Timsahları'nın başarılı oyuncularından Mustafa Baki Görür, Can Özcan, Erbil Eroğlu katıldı.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Öğrencilerle soru cevap şeklinde geçen etkinlikte konuşan Timsah'ın etkili isimlerinden Mustafa Baki Görür, bu tarz etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu sene başarılı gittiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Can Özcan ve Erbil Eroğlu ise basketbol oynamanın çocuk gelişiminde önemli bir rolü olduğunu ve herkesin sporla iç içe olması gerektiğini belirtirken ayrıca öğrencileri sahalarında oynayacakları ilk maça davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.