Hava Durumu

Yeşil Beyazlı futbolcular gölgeye koştu!

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da yapacağı kampla tamamlayacak Yeşil Beyazlı futbolcuları sıcak hava bunalttı. Oyuncular güneşten korunmak için ağırlıklı olarak gölgede çalışmaya özen gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyazlı futbolcular gölgeye koştu!

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

EMRE VE RAMAZAN ÇIKMADI

Bursaspor'un Afyon kampı dün akşam yapılan tek antrenmanla başladı. Çalışmaya ayak tarak kemiğinde sakatlığı bulunan Ramazan Keskin ile ağrıları artan Emre Taşdemir katılmadı. Teknik direktör Samet Aybaba oyuncularıyla kısa süren bir toplantı yaparken antrenmanın ilk bölümü kondisyon yüklemesi şeklinde geçti. Oyuncuların yüksek sıcaklık ve etkisini kaybetmeyen güneş nedeniyle gölgede çalışmaya özen göstermesi dikkat çekti. Sıcak hava Afyon kampına daha ilk gün damgasını vurdu.

A TAKIMDAN 5 FUTBOLCU VAR

Samet Aybaba ilk antrenmanda ağırlıklı olarak oyuncularını izlemeyle yetindi. Tecrübeli teknik adam genç ağırlıklı toplam 19 futbolcunun yer aldığı çalışmada oyuncularını zaman zaman uyardı. Geçen sezon A Takım'da forma giyen sadece Harun Tekin, Bogdan Stancu, Yusuf Erdoğan, Barış Yardımcı ve Ertuğrul Ersoy'un dışındaki tüm oyuncuların büyük bir bölümünün altyapı orijinli olması çalışmanın en dikkat çeken ayrıntısıydı. Samet Aybaba Afyon'daki ilk çalışmada futbolcularını fazla zorlamamaya özen gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.