Hava Durumu

Yeşil beyazlı taraftarlardan mevlit

Bursa'da geçen hafta vefat eden Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Fehmizat Bayraktar ve Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak anısına Orhangazi Bursasporlular Derneği’nde Mevlid-i Şerif okundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil beyazlı taraftarlardan mevlit
Orhangazi Bursaspor Derneği tarafından organize edilen mevlide, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Büyükkurt, Sezer Sezgin, Recep Turgut ve Selahattin Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Bursasporlular Derneği Başkanı Müjdat Gürsoy’un yanı sıra Fehmizat Bayraktar’ın ablası Ayşe Bayraktar Güngör ile aile fertleri katıldı. Osman Acar ve Durmuş Selmanlar tarafından okunan Mevlid-i Şerif’in ardından dualar edildi.

BURSASPORLULARIN DEĞER GÖSTERGESİ

Mevlidin ardından konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, Orhangazi’de çok güzel Kuran ve Mevlid ziyafeti yaşadıklarını belirterek, "Bu geceyi tertipleyen Orhangazi Dernek mensuplarına çok teşekkür ediyorum" dedi 

Başkan Bölükbaşı, İbrahim Yazıcı'nın ölümünün de ikinci senesi olduğunu hatırlatarak, "Burada onun adının da anılması çok güzel. Bu Bursasporluların bir değer göstergesidir. Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak’ın ölümünün 40.günü onu da rahmetle anıyoruz. Son olarak 7 gün önce Fehmizat kardeşimizi amansız bir hastalık neticesinde kaybettiğimiz bir Bursasporlu. Taraftarlar arasında birleştirici unsuru olan bir arkadaşımızın vefatı nedeniyle yapılan bir mevlit. Çok güzel bir kalabalık var. Fehmizat kardeşimizin ailesi de burada. Bu gibi gecelerin düzenlenmesi çok güzel. İnşallah bunun gibi kayıplarımız olmaz. Böyle duyarlı gece için de Müjdat Gürsoy başkanımıza teşekkür ediyorum. Derneğimiz bir çok etkinlik yapıyor. Ben de elimden geldiği kadar her etkinliğe katılmaya çalışıyorum. Onlar da Bursaspor’un arkasından koşturuyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Geceye katılanlara da çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan da onur duydum.” dedi

Orhangazi Bursasporlular Derneği Başkanı Müjdat Gürsoy ise, “Sevgili dernek başkanlarımızdan Mesut Ağrak, Fehmizat Bayraktar kardeşimiz ve Çanakkale şehitlerimiz için bir mevlit okutturduk. Allah kabul etsin inşallah. Başkanımız derneğimize teşrif ettiği için teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.