Hava Durumu

Yeşil Beyazlıların Başantrenörü basketbol camiasına ateş püskürdü

Bursaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Şemsettin Baş, "Sezon boyunca savaşan sporcularımızın emekleri gasp edildi. Şampiyonluk çabalarımız çöpe atıldı. Süper Lig yürüyüşümüzde karanlık ellerin oyunuyla karşılaştık" dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyazlıların Başantrenörü basketbol camiasına ateş püskürdü

"EMEĞİMİZ ÇALINDI"
Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off yarı final eşleşmesinde Bahçeşehir Koleji'ne 3-1'lik seri ile elenen Bursaspor Durmazlar'da Başantrenör Şemsettin Baş, dün Yeşil Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yayımladığı mesajda çok sert ifadelerde bulundu. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yürüyüşünde basketboldaki karanlık ellerin kendilerine izin vermediğini söyleyen Baş, "De-rin bir üzüntü ve kırgınlık içerisindeyim. Sezon boyunca elde etmek için uğraştığımız şampi-yonluk ve ev sahibi avantajımız maalesef basket- boldaki karanlık eller tarafından gasp edildi. Sporcularımızın alın terleri hiçe sayıldı. Bu durumdan dolayı derin üzüntü içindeyim" dedi.

"MASABAŞI İŞLERİ"
Bursaspor'un kamuoyunun vicdanında ger-çek şampiyon olduğunu belirten Baş, "Kamuoyu kendi vicdanında şampiyonluğu kimin hak ettiğini gayet iyi biliyor. Masabaşında dönen işlerle emeklerimiz çalındı" dedi. Tüm sezon boyunca kendilerine her maçta 40 dakika susmadan destek olan büyük Bursaspor taraftarına da teşekkür eden Şemsettin Baş, "Sezonu istediğimiz şekilde noktalayamadık ama taraftarımız bize gerçekten her oynadığı-mız maçta ve her oynadığımız salonda sonuna kadar destek oldu. Onlara çok büyük teşekkür borçluyuz. Onlar Türkiye'nin en muhteşem taraftarları" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.