Hava Durumu

Yeşil Bursa 3 puanı unuttu

Yeşil Beyazlılar öne geçtiği maçta sahasında Ankara Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Bursa temsilcisinin tek golünü Ozan Karabacak kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa 3 puanı unuttu

İLK YARIDA EŞİTLİK

TFF 3.Lig 2. Grup 11 hafta mücadelesinde Yeşil Bursa, evinde Ankara Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya istekli başlayan ev sahibi 17. dakikada Ömer'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ozan Karabacak'ın düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. Konuk ekip golden sonra hemen toparlandı ve 25. dakikada sağ kanatta serbest vuruşta yapılan ortayı Burak Öksüz kafayla ağlara gönderdi ve skoru eşitledi 1-1. İlk- yarıda kalan dakikalarda iki takım da başka pozisyon üretemedi ve soyun- ma odasına 1-1'lik skorla gidildi.

3 PUANI UNUTTU

İkinci yarıya ise Ankara Demirspor pozisyonlar bularak başladı. Dakikalar 65'i gösterdiğinde ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Hasan Ahmet Sarı topu ağlara gönderdi ve Ankara temsilcisi maçta öne geçti 1-2. Golden sonra ataklarını sürdüren konuk ekip 69. dakikada penaltı kazandı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Güney Tutcuoğlu kaleci ve topu ayrı köşelere yolladı ve Ankara Demirspor'u 3-1 öne geçirdi. Son 20 dakikada Yeşil Bursa gol bulmak için ataklar geliştirse de sonuç alamadı ve karşılaşma 1-3 sona erdi. Bu sonuçla ligde galibiyet hasretini 6 maça çıkaran pilot takım küme düşme hattından kurtulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.