Hava Durumu

Yeşil Bursa Çıkış arıyor

Bugün saat 16.00'da Minareli Çavuş Tesisleri'nde Anadolu Bağcılarspor'u konuk edecek pilot takımda teknik patron Turhan Şen'in ilk 11'de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa Çıkış arıyor

Dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde son çalışmasını gerçekleştiren Yeşil Bursa'da geçtiğimiz hafta sonu sakatlanan Burak Şahin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Tecrübeli oyuncunun dizindeki problemin çok ciddi olmadığı ancak bu haftaki maçta riske edilmeyeceği öğrenildi. Ayrıca alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Turhan Şen'in ilk 11'de değişiklikler yapması bekleniyor. Sakat Burak ile sol bek Ekrem'in yerine Adanolu Bağcılar karşısında Fatih Çakır ile Emre Can'ın forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 5.haftada sahasında Anadolu Bağcılarspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemi Mehmet Güngör yönetecek. Mehmet Güngör'ün yardımcılıklarını ise Rahman Kalyoncu ile Şefik Öner yapacak.

İlk 4 haftada sadece 2 puan toplayan ve ateş hattında yer alan Yeşil Beyazlılar, rakibini yenerek hem ligdeki ilk galibiyetini almak hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.