Hava Durumu

Yeşil Bursa'da nihayet galibiyet

Yeşil Bursa 3. Lig 2. Grup'ta ilk 3 puanına ulaştı. Turan Şen'in talebeleri Anadolu Bağcılarspor'u 1-0 yenerken asist Berat Jonathan, gol de Fatih Çakır'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'da nihayet galibiyet

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup 5'inci hafta mücadelesinde Yeşil Bursa, Anadolu Bağcılarspor'la karşılaştı. Geride kalan 4 haftada 2 puan toplayabilen ve düşme hattına gerileyen Turan Şen'in öğrencileri kendileri için hayati değer taşıyan maça hızlı başladı. İlk dakikalarda Fatih Çakır, Bekir Ozan Has ve Berat Jonathan Ustabaşı ile etkili olan Yeşil Beyazlılar rakip fileleri havalandıramadı. 35. dakikada Anadolu Bağcılarspor gole yaklaşırken, konuk ekipten Ömür Günaydın'ın karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu Yeşil Bursa kalecisi Ömürcan kornere çeldi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında etkili olan taraf Yeşil Bursa'ydı. Berat Jonathan ile iki kez tehlikeli atak geliştiren Yeşil Beyazlılar aradığı gole 62. dakikada ulaştı. Sağ kanattan Ömer Gökali ortasını yaparken, uzak kale direğinden Berat Ustabaşı kafayla topu Fatih Çakır'a doğru indirdi. Fatih de kale önünden topa dokunarak Yeşil Beyazlı ekibi öne geçirdi: 1-0. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Anadolu Bağcılarspor'u 1-0 yenen Yeşil Bursa ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5'e yükseltti.

Haber Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.