Hava Durumu

Yeşil Bursa'da yüzler gülüyor

Futbolcuların oynadıkları oyundan keyif almaya başladığını belirten Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, “Güzel bir seri yakaladık. Şimdi sırada Kemer maçı var. İnşallah başarılarımız hep böyle devam eder” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 04:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 04:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'da yüzler gülüyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta çıkışını sürdüren Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa'da keyifler yerine geldi. Ligde oynadığı son iki maçta Yomraspor ve Çatalcaspor'u yenerek üst sıralara tırmanan Yeşil Beyazlılar’da Başkan Cem Öztürk başarılı sonuçların devam etmesini diledi. Bursaspor Kulübü'nün bu hafta tüm branşlarda kazanarak 4'te 4 yaptığını ifade eden Öztürk, “Futbol takımımız, basketbol ve voleybol takımımız, son olarak da Yeşil Bursa oynadıkları maçlardan galibiyetle ayrıldılar. Yeşil Bursa olarak güzel bir seri yakaladık. Çocuklar da oynadıkları oyundan keyif alıyorlar. Önümüzdeki hafta Kemerspor ile oynayacağız. İnşallah başarılarımız hep böyle devam eder” dedi. 



SIRADA KEMER VAR


Yeşil Bursa Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak ise ligde daha yukarılara tırmanmak istediklerine vurgu yaptı. Geçen hafta aldıkları Yomra galibiyetinin ardından Çatalca karşılaşmasına da 3 puan hedefiyle çıktıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “İyi oyunumuzu devam ettirip bunu skora yansıtarak ligde üst sıralara biraz daha yukarılara tırmanmak istiyorduk. İyi mücadele ettik. Golü bulduktan sonra oyunun belli bölümünde orta sahadan dönen toplarda biraz sıkıntı yaşadık. Ne zaman doğru yerde bulunup pas yaptık güzel şeyler ortaya çıktı. Şimdi önümüzde Kemer maçı var. Gerekli analizleri yapıp çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Üst sıralara oynayacağız

Yeşil Bursa'ya Çatalca maçında 3 puanı getiren tek golü kaydeden orta saha oyuncusu İbrahim Serdar Aydın, şu ifadeleri kullandı; “Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. İhtiyacımız vardı. Sıralamada daha üst sıralara oynamak istiyoruz. Hedefimiz bu gruptan çıkabilmek. Teknik ekip, yönetim, futbolcular, herkes buna inanıyor.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.