Hava Durumu

Yeşil Bursa'dan düşmeme hamlesi

Kırıkhanspor'un Afrin harekâtından futbolcularının etkilendiği gerekçesiyle bu sezon küme düşmeme başvurusu yapması üzerine ligde Hatay ekibine 2 maçta 5 puan kaybeden Pilot takım, Demirören yönetimine bugün resmi olarak 'Biz de düşmeyelim' diyecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'dan düşmeme hamlesi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KIRIKHAN ÖRNEĞİ
TFF 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta lig lideri Darıca Gençlerbirliğispor'a deplasmanda 5-0'lık farklı sonuçla mağlup olarak ligin bitimine 4 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşen Bursaspor'un Pilot takımı Yeşil Bursa, TFF yönetimine bu sezon küme düşmemek için bugün resmi olarak başvuru yapacak. Yeşil Beyazlılar'ı böyle bir başvuruya iten sebep ise ligde küme düşme tehlikesi yaşayan bir diğer ekip olan Kırıkhanspor'un da geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi olarak küme düşmeme başvurusu yapmış olması.

GEREKÇE HAZIR
Yeşil Bursa ile aynı grupta mücadele eden ve şu ana kadar topladığı 27 puan ile en yakın rakibinin 6 puan gerisinde küme düşme korkusunu yakından hisseden Hatay ekibi, 24 Mart 2018 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na, 'Afrin bölgesinde düzenlenen hava harekâtı sırasında savaş uçaklarının ve helikopterlerin kent üzerinden geçmesi ve futbolcularının psikolojik olarak bu ortamdan etkilenmiş olması sebebiyle bu sene küme düşmeyelim" şeklinde bir başvuru yaptı. Alınan bilgilere göre Pilot takımın 'küme düşmeyelim' başvurusundaki gerekçe ise 'psikolojisi bozuk Kırıkhansporlu futbolcular bizden 2 maçta 4 puan aldılar. O zaman biz de küme düşmeyelim" şeklinde olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.