Hava Durumu

Yeşil Bursa Emre’yi istiyor

Kızılcahamam’ın yetenekli oyuncusu Emre Pehlivan, yuvaya geri dönebilir. Yeşil Bursa tarafından istenen genç futbolcu kararını birkaç gün içinde verecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2014 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2014 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa Emre’yi istiyor

Bursaspor altyapısından yetişen ve geçen sezonun devre arasında bonservisiyle 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamam’a transfer olan Emre Pehlivan’ı Timsah’ın pilot takımı Yeşil Bursa renklerine katmak istiyor. Başkent ekibinde yaşadığı sakatlık nedeniyle zaman zaman sıkıntı çeken ve forma giydiği 11 maçta 1 gole imza atan yetenekli orta saha oyuncusu, sezonun tamamlanmasıyla Avusturya takımlarından Sturm Graz’ın radarına girmişti.

1. LİG OLMAZSA YEŞİL BURSA

Ancak uzun süredir yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmazken, Yeşil Bursa Teknik Direktörü Faruk Korkmaz da Ordu, Alanya ve Adanaspor’un da teklif götürdüğü Vakıfköy’den eski öğrencisi Emre için devreye girdi. Kızılcahamam ile Mayıs 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan ancak bonservisi konusunda kolaylık sağlanacağı öğrenilen Emre Pehlivan’ın PTT 1. Lig ekipleriyle anlaşma sağlayamaması halinde Yeşil Bursa’yı tercih edeceği öğrenildi. 

Ozan DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.