Hava Durumu

Yeşil Bursa, Karacabey Birlikspor ile berabere kaldı

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, bir diğer 3. Lig temsilcisi Karacabey Birlikspor ile berabere kaldı. Karşılaşmada Taha Çalışkan’ın golüne cevap, Hurşut Meriç’in frikikten kaydettiği golle geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa, Karacabey Birlikspor ile berabere kaldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa, hazırlık maçında 2016-2017 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta mücadele verecek Karacabey Birlikspor’u konuk etti. Minareliçavuş Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk- yarısında daha atak bir görüntü sergileyen Yeşil Beyazlılar, 16. dakikada Talha Çalışkan’ın kaydettiği golle öne geçti. Bursaspor altyapısından kiralanan Utku Türk’ün de forma giydiği mücadelenin 20. dakikasından sonra sert esen rüzgarı da arkasına alan Karacabey Birlikspor, 37. dakikada maça denge getirdi. 

HURŞUT FRİKİKTEN AVLADI

Tecrübeli oyuncu Hurşut Meriç’in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak rüzgarın da etkisiyle kaleci Ömer Can’ın üzerinden ağlarla buluştu ve skora denge geldi. Karşılaşmanın ilkyarısı 1-1 eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda Mustafa Emre Can’ın bir şutu yan direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Yeşil Bursa, yeni sezon öncesi son hazırlık maçına 27 Ağustos’ta Orhangazispor deplasmanında çıkacak.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.