Hava Durumu

Yeşil Bursa kayıp başladı

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa evinde karşılaştığı Pazarspor karşısında maça iyi başlasa da net pozisyonlardan yararlanamadı. Konuk takım Mehmet Aytemiz'in golleriyle 3 puanı alan taraf oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa kayıp başladı

SEMİH DİREĞE TAKILDI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 18. hafta mücadelesinde Yeşil Bursa evinde Pazarspor'u konuk etti. Minareli Çavuş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 5. dakikasında şanssız bir sakatlık yaşayan yeni transfer Berat Jonathan Ustabaşı oyuna devam edemedi ve yerini Semih Durmuş'a bıraktı. Semih, 33. dakikada ceza sahası ön çizgisi üzerinden aşırtma bir vuruşla gole çok yaklaşsa da top üst direkten oyun alanına geri döndü. 40. Dakikada Utku'nun ortasında Sedat'ın kafa vuruşu ise az farkla auta çıktı.

KADİR KIRMIZI GÖRDÜ

Ancak 43. dakikada gelişen Pazarspor atağında defansın arkasına sarkan Mehmet Aytemiz, kaleci Volkan Tercan'ı geçerek topu boş kaleye gönderdi: 0-1. 53. dakikada Utku Türk'ün şutunu son anda kornere çelen Fethi, kalesinde başarılı bir performans ortaya koydu. 81'de Kadir Turhan son adam olarak Pazarsporlu rakibini ceza sahası dışında düşürünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 87'de ise bir kez daha sahneye çıkan Mehmet Aytemiz farkı 2'ye çıkardı ve Yeşil Bursa sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Jonathan'ın kolu kırıldı

Yeşil Bursa'nın yeni transferi Berat Jonathan Ustabaşı'nın Pazarspor'la oynanılan maçta sol kolu kırıldı. Genç futbolcu 5'inci dakikada rakip takım kalecisi Fethi ile çarpışarak yerde kaldı. Yapılan tetkiklerde Jonathan'ın sol kolunun kırıldığı tespit edildi. Jonathan bugün ameliyat olacak ve koluna platin takılacak. Genç kramponun en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.