Hava Durumu

Yeşil Bursa marşa bastı

Vakıfköy'deki organizasyon öncesi Bursa ekibi, Başkan Cem Öztürk'ün de katıldığı törende Ömer Gür, Ömer Çoban, Ömer Gökali, Yücel Yıldırım, Bekir Ozan Has ve Samet Taş ile sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa marşa bastı

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Pilot takım Teknik Direktör Turhan Şen nezaretinde dün ilk idmanını gerçekleştirdi

6 İSİM İMZAYI ATTI

Bursaspor'un Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa'da yeni sezon hazırlıkları dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Teknik Direktör Turhan Şen yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla start aldı. Yeşil Beyazlılar çalışma öncesi Başkan Cem Öztürk ve yönetim kurulunun da tam kadro hazır olduğu organizasyonla toplu imza töreni düzenledi. Törende daha önceden anlaşma sağlanan Ömer Gür, Ömer Çoban, Ömer Gökali, Yücel Yıldırım, Bekir Ozan Has ve Samet Taş kendilerini pilot takıma bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK

Vakıfköy'de gerçekleşen imza töreninde konuşan Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, "Pilot takımın sezon başlangıcı öncesi önemli transferleri bitirerek imza töreni düzenledik. Aramıza gerçekten çok iyi isimler katıldı. Biz geçen sene kadromuzda yer alan 4 ismi Bursaspor A Takımı'na gönderdik. Bu yıl bu sayıyı daha da arttırmak istiyoruz. Bu amaçla genç isimlerle tecrübeli isimleri iyi harmanla-yarak güzel bir takım kuracağız. Şampiyonluğa oynayan bir takım olduğumuzda bizde oy-nayan her genç oyuncu A Ta- kım'ı zorlamış olacak" dedi.

Yeşil Bursa'da önümüzdeki sezon Teknik Direktör Turhan Şen'in ekibinde Fazlı Tan ve Güney Erdem yardımcı antrenör, Rıza Yurtseven kaleci antrenörü ve Ahmet Kılıç da bireysel forvet eğitmeni olarak görev alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.