Hava Durumu

Yeşil Bursa moral depoladı

Pilot takımda Velimeşespor maçı öncesi düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Başkan Cem Öztürk,"Şu ana kadar ligde iyi gitmiyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Yeni hocamızla daha iyi işler yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa moral depoladı

Yeşil Beyazlılar önceki gün Sur Yapı Marka AVM'de gerçekleşen organizasyonda bir araya geldi.

'LİGDE İYİ GİTMİYORUZ'

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, geçtiğimiz gün Sur Yapı Marka AVM'deki Big Chefs'te düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yeşil Beyazlılar'ın oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonuna Başkan Cem Öztürk, teknik direktör Beyhan Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Gecede konuşan Başkan Öztürk, "Bu yemekleri devamlı olarak yapıyorduk ama bildiğiniz gibi bu sene sonuçlardan dolayı pek tadımız olmadı. Bu sebeple yemek biraz gecikti. Bu yemeği yeni teknik direktörümüz ve yönetim kurulumuzun tanışması olarak görebiliriz. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda iyi gitmiyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. İnşallah bu haftayı galibiyetle kapatacağız" dedi.

'İŞİMİZ KOLAY DEĞİL'

Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeşil Bursa'nın teknik direktörü Beyhan Çalışkan ise bu götü gidişe bir dur deme zamanlarının geldiğini söyledi. Çalışkan, "Bu yemek takıma iyi bir sinerji getirecek diye düşünüyorum. Genç bir ekibiz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Muğlaspor maçında iyi bir performans sergiledik ama basit hatalar ile kaybettik. Burası profesyonel lig ve burada en çok mücadele eden kazanıyor. İşimiz kolay değil. Her zaman söylediğim gibi özgüvenimizi geri kazanmak için galibiyetlere ihtiyacımız var." diye konuştu. Öte yandan Yeşil Bursa, TFF 3. Lig 2. Grup 9. hafta maçında bugün Velimeşespor'u ağırlayacak. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma saat 15.00' te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.