Hava Durumu

Yeşil Bursa puanı kurtardı

Yeşil Beyazlılar, sahasında oynadığı maçta Ergene Velimeşespor ile 90. dakikada Metehan Çakal'ın attığı golle 2-2 berabere kaldı ve galibiyet hasretini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa puanı kurtardı

KONUK EKİP İYİ BAŞLADI

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa, 9. hafta mücadelesinde Ergene Velimeşespor ile 2-2 beraber kaldı. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya konuk ekip iyi başladı. Üst üste bulduğu pozisyonlarla etkili olan Tekirdağ ekibi, 28. dakikada sağ kanattan gelişen hücumda topa son dokunuşu yapan Metehan Mimaroğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil Beyazlılar yediği golden sonra hücumda atak geliştirmeye çalışsa da ciddi bir pozisyon yaratamadı ve her iki takım da soyunma odasına bu skorla gitti.

1 PUANA RAZI OLDU

2. yarıya yaptığı 2 oyuncu değişikliği ile başlayan Yeşil Bursa, oyunda etkili olmaya başladı. Bursa ekibi Metehan Çakal'ın 56. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi. 73. dakikada ani gelişen Velimeşespor atağında Metehan Mimaroğlu'nun şutu savunmaya çarparak ağlarla buluştu ve konuk ekip 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda puan için saldıran Yeşil Bursa, aradığı golü 90. dakikada buldu. Kullanılan köşe vuruşunda topu filelerle buluşturan Metehan Çakal, Yeşil Beyazlılara 1 puanı getiren golü kaydetti. Bu sonuçla Pilot takım, puanını 6'ya yükseltti ve 16. sırada yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.