Hava Durumu

Yeşil Bursa Rallisi start alıyor

2018 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan ve bu yıl 43'üncüsü düzenlenecek Yeşil Bursa Rallisi'nde sembolik olarak start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa Rallisi start alıyor

Türkiye Ralli Şampiyonası takviminde yer alan ve bu yıl 43'üncüsü organize edilecek Yeşil Bursa Rallisi, Atış Yapı ve Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek. Yarın, Yeşil Bursa Kılıç Kalkan ve Folklör Derneği gösterileri eşliğinde Nilüfer Halk Evi önünde saat 20:00'de verilecek sembolik start ile başlayacak olan Yeşil Bursa Rallisi, 5 Ağustos pazar günü sona erecek.

Orhaneli Keles bölgesindeki 105,57 Km'si özel etap, toplam uzunluğu ise 464,12 Km olan asfalt zeminli parkurda koşulacak rallinin ilk günü 4 Ağustos cumartesi günü saat 11:00'den itibaren Timsah Arena'da yer alan servis alanından başlayacak. Nilüfer ve Selçuk Özsevinç özel etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, günün son etabı saat 16:35'ten itibaren Yunuseli Havaalanı'ndaki Atış Yapı Seyirci Özel Etabı olacak. Apexmasters drift pilotları da seyirci etabı öncesinde Bursalı sporseverler ile buluşarak unutulmaz anlar yaşatacaklar. Seyirci özel etabının ardından rallinin ilk günü Timsah Arena'da yer alan servis alanında tamamlanmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.