Hava Durumu

Yeşil Bursa'ya deplasman haram!

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Yeşil Beyazlılar konuk olduğu Silivrispor'a ikinci yarıda yediği gollerle mağlup oldu ve ligde 15. sıraya geriledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'ya deplasman haram!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 28. hafta maçında deplasmanda Silivrispor'a 2-0 mağlup oldu. Silivri İlçe Stadı'nda oynanan maça iki takım da kontrollü başladı. Geçen hafta Yeşil Beyazlılara 3 puanı getiren Berat Jonathan Ustabaşı, rölantide giden maçın 45. dakikasında çift sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

15. SIRAYA GERİLEDİ

Yeşil Bursa karşılaşmanın ikinci yarısında rakibinden bir kişi eksik oynadı. Pilot takımın 10 kişi oynamasıyla kontrolü eline alan Silivrispor, önce 66. dakikada İbrahim Fatih Dilek'in golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ardından 70'te bu kez Aykut Sevim ile bir gol daha buldu ve skoru 2-0'a taşıdı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca 3 puanın sahibi Silivrispor oldu. Bu sonuçla 28 puanda kalan Yeşil Bursa 15. sıraya gerilerken bu sezon çıktığı 14. deplasman maçını da kazanamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.