Hava Durumu

Yeşil Bursa yeni sezona iyi başlamak istiyor

Pazarspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirten Yeşil Bursa Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, “Her bölge için alternatifli bir kadro oluşturduk. Bu rekabetin de başarıyı getireceğine inanıyorum” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 07:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa yeni sezona iyi başlamak istiyor
Ozan DEMİR'in haberi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezonun ilk maçında 3 Eylül Cumartesi günü Pazarspor’a konuk olacak Yeşil Bursa’da hazırlıklar hız kazandı. Orhangazispor ile oynanan hazırlık maçının ardından bir gün izin yapan ve önceki gün maç antrenmanlarına başlayan Yeşil Beyazlılarda Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, yeni sezonla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulundu. Her bölge için alternatifli bir kadro oluşturduklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Sezon başı hazırlıklarımızı Orhangazi maçıyla tamamlayıp lig hazırlığımıza başladık. İyi bir ortamda, güzel bir birliktelikle sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum” dedi. 

OYUNCULARA DEĞER KATACAĞIZ

Pazarspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini vurgulayan Dinçbudak, “İlk maçlar bütün takımlar için zordur. Pazar deplasmanı da bizim için öyle olacak. Yeni yönetimimizle birlikte iyi bir başlangıç yapıp sezonu iyi bir noktada bitirmeyi hedefliyoruz. Şu anda 26 kişilik kadromuz var. Salih Ayaz’ı yeniden kadromuza kattık. Son olarak Bursaspor altyapısından Utku Türk aramıza katıldı. Her bölge için alternatifli bir kadro oluşturduk. Bu rekabetin de başarıyı getireceğine inanıyorum. Yarışmacı bir takım olmanın yanında kadromuzda olan oyuncuların gelişimini iyi tamamlayıp, onlara değer katarak Bursaspor’a hazır bir şekilde göndermeliyiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.