Hava Durumu

Yeterince forma giyiyoruz

Bursaspor'un genç yeteneği Okan Deniz forma giymek için sabırla beklediklerini kendilerine şu an için verilen şansın yeterli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2012 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2012 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeterince forma giyiyoruz

Bursaspor'un Vakıfköy patentli futbolcularından Okan Deniz yaşının genç olmasına karşın, şu ana kadar yeterince forma giydiğini söyledi. Altyapıdan çıkan oyunculara yeterince forma verildiğini kaydeden Okan, "A takıma çıktıktan sonra geçtiğimiz sene yeterince şans bulduk. Bursaspor'da 10 maça yakın oynadım. Diğer arkadaşlarıma da şans verildi. Başka kulüpte bu kadar şans verildiğini düşünmüyorum" diye konuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendileriyle yeterince ilgilendiğini belirten genç krampon, "Ertuğrul Sağlam takımı şampiyon yaptı, daha ne olabilir ki. İnşallah hep burada kalır. Bizlerle ilgileniyor, neler yapmamız ve neler yapmamamız gerektiğini söylüyor. O, önemli bir teknik adam" dedi.
 

ÖNCE BURSA SONRA AVRUPA
Yeşil Beyazlı takımda uzun yıllar forma giymek istediğini ifade eden Okan Deniz, "Başka kulübe transferi hiç düşünmedim ve istemedim. Ben Bursaspor'da yükselmek ve buradan da Avrupa'ya gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Genç yaşta A Takım’da oynamanın getirdiği rehavete asla kapılmadığını dile getiren golcü krampon, "Bunların kötü örneklerini gördük. Hayatımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Çalışmamız gerekiyor. Çalıştıkça hocamız şans verir" diye konuştu. "Drogba'yı ve çalışkanlığıyla Ömer Erdoğan'ı örnek alıyorum" diyen Okan Deniz, mevkisinde oynayan Pinto ile ilgili olarak da, "Son vuruşları çok iyi. Daha ondan öğreneceğim çok şey var" şeklinde görüş belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.