Hava Durumu

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali sahaya indi

Vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinlemek ve anında çözüme ulaştırmayı hedefleyen Başkan Edebali ekibiyle beraber Ramazan Ayı boyunca 69 mahalleyi karış karış gezecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2014 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2014 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediye Başkanı Edebali sahaya indi

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile hareket eden ve her zaman vatandaşının önerilerini dikkate alan Başkan Edebali, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, belediye başkan yardımcıları ve bürokratları ile dün Yavuzselim, Ulus ve Mevlana Mahallesi'ndeydi. Her gittiği mahalleyi karış karış gezerek mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Başkan Edebali, vatandaşın istek ve sorunlarının anında çözüme kavuşturulması için beraberindeki bürokratlarına talimat verdi.

Ramazan Ayı boyunca her gün 3 mahalle olmak üzere tüm Yıldırım'ı gezecek olan Başkan Edebali, vatandaşlarına kentsel dönüşüm hamlesini anlattı. Vatandaşlarına "kaçağa geçit yok" mesajı veren Başkan Edebali, "7'den 70'e toplumun tüm kesimlerini dinlemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Vatandaşımızın istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapacağız. Tüm Yıldırımlılar'ın yüzde 100 hizmetkarıyız. Ramazan Ayı boyunca her gün 3'er mahalleyi ziyaret edeceğiz. Amacımız, halkımızın ayağına giderek onların bizden istek ve sorunlarını anında çözmek" dedi.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI DURDU

İnşaat çalışmaları duran Mevlana Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorununun bir an önce çözümlenmesini isteyen vatandaşlara Başkan Edebali, "Kaçak yapının Yıldırım'da adı anılmayacak. Kentsel dönüşüm hamlemiz vatandaşımızın isteği doğrultusunda gerçekleşecek. Bizim, önceliğimiz vatandaşlarımız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.