Hava Durumu

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali ziyaretlerini sürdürüyor

Bursa'da Sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla her hafta farklı bir mahallede vatandaşların evlerine konuk olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediye Başkanı Edebali ziyaretlerini sürdürüyor

Ziyaretlerde vatandaşın görüşünü önemsediğini belirten Edebali, '' ortak akıl anlayış politikası gereği görüşülmedik tek bir kişi bırakmayacağız'' dedi.

Yıldırım'lı vatandaşları ziyaret ederek, görüş ve taleplerini dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali bu kapsamda toplamda 643 haneyi ziyaret ederek vatandaşların konuğu oldu. Sıcak ve samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde, sorun ve taleplerini dinledikleri Yıldırımlıların tavsiyeleri doğrultusunda hizmetlerine yön verdiklerini belirten Başkan Edebali, "Gerek fiziki, gerek ise sosyal ve kültürel açıdan Yıldırım'ı yeniden ayağa kaldırırken, ortak akıl anlayış politikası gereği görüşülmedik tek bir kişi bırakmayacağız" diye konuştu.

'YÖNETİMDE AKTIF OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ'

Vatandaşların yönetimde söz sahibi olması için Yıldırım ile ilgili atılacak her adımda ortak aklı esas aldıklarını anımsatan Edebali, "Sorunlara çözüm üretmek yeterli değil. Bunu sağlarken, aynı zamanda hemşerilerimizin yönetim mekanizmamızın içerisinde aktif olarak yer almalarını çok önemsiyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz. Yıldırım'ı Yıldırımlılara birlikte aydınlık bir geleceğe taşıyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, görüşülmedik tek bir kişi bırakmadan, ilçemiz ve hemşehrilerimiz için en iyi hizmeti gerçekleştirmek adına çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz insanlarımızın yaşamaktan mutluluk duyduğu bir Yıldırım oluşturmak" ifadelerini kulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.