Hava Durumu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vali İzzettin Küçük'ü ağırladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vali İzzettin Küçük'e başta Mollaarap Mahallesi'nde yapılan çalışmalar olmak üzere ilçede gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2018 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vali İzzettin Küçük'ü ağırladı

Bursa'nın merkez ilçelerinden Yıldırım'da, Yıldırım Belediye Ana Hizmet Binası'nda Vali İzzettin Küçük'ü ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mollaarap Mahallesi'nde yaşanan heyelan tehlikesi sonrası alınan önlemler ve kentsel dönüşüm başta olmak üzere diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mollaarap Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarda olumlu aşama kaydedildiğini söyleyen Vali İzzettin Küçük, "Devam edilen çalışmalar neticesinde şu an orada bir yerleşim mümkün değil. Konusunda uzman kişilerin bilimsel tahkikatları tamamlanarak son durumu gördükten sonra daha hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilecek ve bölgemizin güçlendirilmesi gerçekleştirilecek" dedi.

"YILDIRIM MODERN YAŞAM ALANLARINA SAHİP OLACAK"

İlçede devam eden çalışmalardan en önemlisini kentsel dönüşüm projeleri olduğunu belirten Vali Küçük, projelerin meyvelerini vermesiyle birlikte Yıldırım'ın çehresinin değişeceğini söyledi. Yıldırım'ın dönüşüm sayesinde yaşam standartlarının yükseleceğini vurgulayan Vali Küçük "Modern ve güvenli konutlarıyla, sosyal alanlarıyla mahallelerde ideal şehircilik anlayışına uygun yerleşim alanları yükselecek. Günlük hayatı kolaylaşan, yaşam standartları yükselen vatandaşlarımız sayesinde de Yıldırım modern yaşam alanlarına sahip olacak" diye konuştu.

"MOLLAARAP'TA ZEMİNİ SAĞLAMLAŞTIRIYORUZ"

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ziyaretlerinden dolayı Vali İzzettin Küçük'e teşekkür ederek, "Mollaarap'ta yaşanan zemin kaymasından dolayı vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetleri giderme konusunda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Bu konuda tüm çalışmalarımızı bilimsel veriler ışığında gerçekleştiriyoruz. Zemini sağlamlaştırmak adına fore kazık uygulamalarımızı çok kısa sürede bitireceğiz. Mollaarap mahallemizdeki çalışmalarımızda herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımızın da ikametlerini sağlıyoruz. Bölgede yaşanan sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" şeklinde görüşlerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.