Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden çocuklara nitelikli eğitim

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Okul Öncesi Eğitim Sınıfları, ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına nitelikli eğitim imkanı sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediyesi'nden çocuklara nitelikli eğitim

Toplumların kalkınmasında ve donanımlı nesiller yetiştirmede okul öncesi eğitimin en önemli unsur olduğu bilinciyle hareket eden Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle en büyük yatırımı çocuklara yapıyor. 2014 yılından bu yana 11 bin 862 çocuğa eğitim veren YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfları, 2018-2019 eğitim yılı ilk döneminde de 65 sınıf ve 98 şubede 3 bin 531 çocuğu geleceğe hazırlıyor. Okul Öncesi Eğitim Sınıfları'nda çocuklar değerleriyle, kültürüyle, gelenekleriyle ve kaliteli bir okul öncesi eğitimle yetişiyor. YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfları, geleceğin güvencesi olmaya devam ediyor.

AİLE SICAKLIĞINDA EĞİTİM

YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfları'nda çocuklara anne şefkatiyle yaklaşan uzman eğitimcilerle aile ortamında nitelikli bir eğitim hizmeti sağladıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Eğitim, aile içerisinde başlayan ve ömür boyu süre gelen önemli bir olgudur. Okul öncesi eğitim, yavrularımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk basamağıdır. Yıldırım Belediyesi olarak aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızı, hayata doğru şekilde hazırlamak için okul öncesi eğitime özel önem veriyoruz. Evlatlarımızı, kendilerine anne şefkatiyle yaklaşan eğitim neferi öğretmenlerimizle yaşama hazırlıyoruz. Bu konuda ailelerin artarak gelen taleplerine cevap verebilmek için her yıl sınıf sayımızı artırıyoruz. Bizler yerel yönetim olarak çocuklarımıza hak ettikleri refah seviyesi yüksek bir gelecek hazırlarken, okul öncesi eğitim sınıflarımızla da doğru bir eğitim almaları için binlerce yavrumuzu yetiştiriyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.