Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi sağlık yatırımlarını sürdürüyor

Bursa'da Sağlık yatırımlarıyla önemli projelere imza atan Yıldırım Belediyesi son dört buçuk yılda ilçeye 18 sağlık tesisi kazandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali sağlığın önemine değinip, ''Sağlık olmadan toplumun geleceğinin de olmayacağının bilincindeyiz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediyesi sağlık yatırımlarını sürdürüyor

Yıldırım Belediyesi, geniş hizmet yelpazesi dahilinde sağlık alanında da ilçede önemli yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen 75'inci Yıl, Yiğitler, Musababa, Davutkadı, Eğitim, Maltepe, Davutdede, Selçukbey, Akçağlayan, Millet, Millet 2, Yediselviler, Erikli ve Şirinevler'de aile sağlığı merkezleri vatandaşlara şifa dağıtırken, Yeşilyayla'da yapımı devam eden Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi de yüzde 55'lik seviyeye ulaştı. Merkezlerin bünyesinde; muayene odaları, gebe izlem ve aile planlama odaları, aşı ve bebek çocuk izleme odaları, tıbbi müdahale odaları, emzirme odaları, laboratuvarlar, engelli muayene odaları gibi alt birimler bulunuyor.

'SAĞLIK OLMADAN GELECEK OLMAZ'

Gerçekleştirilen yatırımlarla Yıldırımlıların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşımını sağladıklarını vurgulayan Başkan Edebali, "İnsanların sağlık hizmetlerine kısa sürede ulaşımı, şehirlerin en önemli gelişmişlik parametrelerinden birisi. Biz de hemşerilerimizin bu hizmetten en kolay şekilde yararlanmalarını sağlamak adına projeler geliştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte mahallelerimize donanımlı ve modern sağlık merkezleri kazandırıyoruz. Sağlıklı toplum için elimizden gelen gayreti hiç durmadan sarf ediyoruz. Sağlık olmadan toplumun geleceğinin de olmayacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda Türkiye'de sağlık hizmeti veren 5 belediyeden biri olarak, Tıp Merkezimiz ile yılda ortalama 150 bin hemşehrilerimize şifa dağıtıyoruz. Uzman hekim kadromuz, sağlık personellerimiz ve tüm çalışanlarımız ile modern koşullarda sağlık hizmeti veren Yıldırım Tıp Merkezimizde ilçe sakinlerimize hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.