Hava Durumu

Yıldırım Belediyespor iddialı geliyor

2017-2018 sezonu öncesi hedefi Bölgesel Amatör Lig olan güçlü bir ekip yarattıklarını belirten Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, "Amatör ligleri sırayla geçen ve profesyonel liglerde mücadele edecek bir takımı Yıldırım'a kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım Belediyespor iddialı geliyor

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Lacivert-Turkuazlılar yeni bir yapılanmaya gitti ve hedefini profesyonel ligler olarak belirledi

YENİ YAPILANMA

Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıda kulübün genel başarıları ve 2017-2018 Futbol Sezonu'nda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk iddiasıyla mücadele edecek futbol kulübündeki yeni yapılanma hakkında bilgi verdi. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın'a, kulüp yöneticileri ve teknik kadro eşlik etti. Başkan Aydın, yeni bir yapılanmaya giderek, amatör ligleri sırayla geçen ve profesyonel liglerde mücadele edecek bir takımı Yıldırım'a kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

ÇITA YÜKSELDİ

Süper Amatör Lig'de mücadele eden bir kulübün isim hakkını alarak transfer takviyeleriyle hedefi Bölgesel Amatör Lig olan güçlü bir ekip oluşturduklarını vurgulayan İlhami Aydın, "Sezon öncesi kamp dönemi hazırlıklarımızı da bir yandan yürütüyoruz. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'nin destekleriyle Yıldırım'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Yıldırım Belediyespor olarak 20 branşta faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Aydın, "Biz en iyiyi yapmak için Yıldırımlılara söz verdik. Tüm branşlarımızda değişim ve dönüşüm gerçekleştirerek eğitim ve sporcu kalitesini yükseltme adına çalışıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.